Îngerul alb ești tu

tko-2-angel

Femeie, tu ești un înger alb care pășește în fiecare zi cu gânduri de iubire și grijă pentru toți cei dragi din jurul tău.

Femeie, tu ești cea care naște lumea și o face demnă și mai luminoasă. Tu ești copila inocentă care aleargă veselă pe câmpuri verzi și adolescenta libertină care depășește cu îndrăzneală limitele. Tu ești tânăra care își caută identitatea, feminitatea și pasiunile, tu ești mama care aduce pe lume miracole umane, tu ești puterea care rastoarnă munți și schimbă cursul râurilor. Femeie, tu ești și bunică și femeie de succes, ești și artist și inovator.

De fiecare dată când minunea ta interioară se ofilește, adu-ți aminte că ești un înger alb. Îngerii albi nu numai că au aripi care îi învelesc pe ceilalți, ci au aripi cu care se pot înveli și pe ei înșiși. Aripi care dau drumul spiritului să alerge curajos în continuare pe câmpurile din sufletul tău. Cine a spus că nu te poți regenera oricând? Cine a spus că nu îți poți da o șansă la orice vârstă? Cine a spus ca speranța trebuie să moară? Cine a spus că supraviețuirea ta în această lume depinde de cât de dură și masculină poți fi?

Există în lume aproximativ 3,7 miliarde de femei, asta înseamnă 3,7 miliarde de îngeri albi, de suflete cu o conexiune divină mare, care dacă ar fi conștiente de minunea din ele, ar putea schimba întreaga lume într-un loc mai bun și mai frumos.

Acest loc va aduna o mulțime de ființe celeste cu aripi frumoase și pline de iubire, cât și ființe umane cu aripi albe și lumină în suflete. Acest loc va vorbi despre tine și cu tine, cu blândețe și tandrețe, fără să îți dea reguli despre cum să devii mai bună acum, fără top cinci metode de a fi femeia perfectă.

Ai venit aici ca să te odihnești, să te regăsești, fără să dramatizezi. Vei mai veni aici ca să întâlnești gânduri și sentimente pe care sigur le-ai avut sau le vei mai avea.

Aici ești liberă să fii tu însăți, să îți deschizi aripile și să fii conștientă că înainte de toate ești un Înger Alb.

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s