Eu

imagine about
Hei, știi cine sunt eu?
Iulia Pardău – Manual de Abordare 🙂
Printre cele 7 miliarde de suflete ocupate de pe pământ, am răsărit și eu, hop țop! Înțeleg programul și lumea alertă în care trăim și nu prea avem timp și spațiu să ne conectăm din prima, de aceea m-am gândit să-mi fac o mică introducere.
Iulia Pardău (prietenii îmi spun și Julie, with a french accent) – Copywriter/Blogger/Om de meserie, Muzician și Inovator de vocație. Născută în Vatra Dornei, sunt o bucovineancă mereu îndrăgostită de natură și munți, îmi place să stau pe afară, să fac mișcare și să ascult jazz.
Fire artistică, sensibilă, bună la suflet, altruistă, cu simț practic și organizatoric, orgolioasă când sunt nesigură pe mine și închisă când sunt supărată, obosită sau dau de bucluc. Reticentă la negativism și total anti agresivitate, nepolitețe sau misoginism.
Creativitatea mea este ca o pasăre colorată de primăvară, expansivă și expresivă. Când se simte în siguranță și bine venită, ciripește vrute și nevrute, ajută pe toată lumea, își deschide aripile, împarte bucurie și idei peste tot. Îi place să facă lucruri frumoase în favoarea frumuseții și binelui.
În momentul în care apar duhurile mici și rele precum: orgoliu, competiție, limbaj neadecvat, invidie, stres neconstructiv, ipocrizie și mult zgomot, se închide în aripi până devine invizibilă sau dimpotrivă își ia zborul spre alte zări.
Este destul de ușor de colaborat cu mine, în condiții de sinceritate, umanitate și calm.
Nu e nevoie nici de măști, nici de explicații suplimentare, doar de încredere.
Pentru că suntem oameni și tot ne-am întâlnit, haide să facem lucruri bune împreună și să fim pe tot parcursul interacțiunii noastre cât mai fericiți, liniștiți și mulțumiți.
Oricum provocările vor apărea din absolut toate părțile și în același timp dacă se poate, dar…ne descurcăm noi, nu-i așa? 🙂
Îmi pare bine de cunoștință!
I.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s